برنامه درسی نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 دانشجویان جدید الورود کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی

۳۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۹:۳۸ کد : ۶۳۹۷ انتصابات جدید وزارت علوم تحقیقات وفن آوری
تعداد بازدید:۶۵

ضمن تبریک به دانشجویان جدید الورود کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، برنامه درسی نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395 در لینک زیر آمده است:

ذکر نکات زیر حائز اهمیت است:
1- دانشجویان با مراجعه به مسئول آموزش دانشکده (آقای رحیمی) نسبت به اخذ دروس ترم اول اقدام کنند.

2- دروس  نیسمال اول شامل 4 درس جبرانی و 4 درس تخصصی می باشد. دو درس جبرانی روش تحقیق و آمار برای مدیران برای تمامی دانشجویان الزامی است، اما دو درس زبان تخصصی و مدییت تولید جبرانی اختیاری است. دانشجویانی که قبلا این دو درس را در دوره کارشناسی اخذ کرده اند، می توانند درخواست حذف جبرانی این دو درس را به گروه ارائه تا در صورت تصویب در شورای گروه این دو درس از برنامه درسی آن دانشجو حذف شود.

نظر شما :